Nyheder

Nyheder

Nye betalingsmuligheder

03.2020

Det er nu muligt at betale med diverse betalingskort både når du handler på webshoppen, men også når du køber dine dæk på banen.

Du kan betale med både Visa, Mastercard og en lang række anerkendte kreditkort, dog ikke Dankort udover Visa/Dankort. Selvfølgelig er der også forsat mulighed for at betale både pr. mobilepay, bank og kontant.

Malatesta WRX

03.2020

I samarbejde med Malatesta har vi fornøjelsen at kunne præsenterer et helt nyt offroaddæk fra denne producent. Der er tale om et dæk som bl.a. til folkerace kan bruges både til tørt og vådt underlag. 

Der vil være mulighed for at få dækket i både 15, 16 og 17 tommer, og vi vil komme til at lagerfører 195/50-15" en størrelse som passer de fleste danske biler.

Hvorimod 205/55-16" og 205/45-17" vil skulle forudbestilles. Bemærk at 15" og 16" først vil være klar til levering fra ultimo maj 2020.

Ny hjemmeside

03.2020

Endelig er vores nye hjemmeside gået i luften, så vi kunne få erstattet den gamle side som kun var en nødløsning da racingdæk overtog salget af Avon og Yokohama sidste år kun 14 dage før sæsonstart.


Vi har med den nye side forsøgt at lave en hjemmeside som er nem for brugeren at anvende, og samtidig så er siden også tilpasset så den fungerer optimalt på alle platforme PC, tablets og på mobilen.


Hvis du som bruger falder over noget som ikke virker hensigtsmæssigt og/eller har forslag til noget som du mener kunne være godt på siden, så er du meget velkommen til at tage fat på os når du møder os ude på banerne. Vi er altid lydhøre overfor gode idéer.