Kontakt

KONTAKT OS

Du er altid velkommen til at kontakte os såfremt du har spørgsmål til vores dæk. Vi kan kontaktes enten via mail eller på telefon.. Du finder kontaktoplysninger længere nede her på siden.

“Hvordan får jeg monteret mine dæk - spørger nogen”

GRATIS MONTERING PÅ BANEN


Når du køber dæk hos os, så monterer vi gerne disse for dig når vi er tilstede ved et løb, og dette kvit og frit. Vi monterer og servicerer som udgangspunkt kun dæk som er købt hos Racingdæk.dk, men vi kan selvfølgelig også monterer andre dæk såfremt vi har tid og dette er kun imod betaling.

Det er også muligt at hente og få monteret dæk på lageret, men kun efter nærmere aftale.

KONTAKT

Vi kan kontaktes alle ugens dage både på telefon, email.eller via vores facebookside.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

01.  Kan jeg få andre størrelser end dem som er i prislisterne?


Generelt nej, som udgangspunkt forhandler vi alle de størrelser af dæk som de forskellige producenter producerer. Men der kan godt være enkelte størrelser som vi helt har set bort fra og som vi så alligevel godt kan leverer.

Så har du en helt skæv størrelse som du er interesseret i, så send os en mail med hvad du ønsker. Så vil vi gerne undersøge muligheder og evt. fremskaffe en pris på et sådant "specialdæk".02.  Er der nogle dæk i ikke kan monterer?


Vi kan monterer alle de størrelser af dæk som vi sælger, men det fordrer naturligvis at fælgene som der skal monteres på også passer til dækkene. F.eks. et Avondæk skal helst monteres på en fælg der max en halv tomme i forhold til dækkets bredde. Fælge hvor kanterne er ødelagte eller hvor fælgene er skæve kan medfører at dækkene ikke kan monteres.

Alt andet lige henstiller vi til at fælge er rengjort for evt. rust og mudder, det letter monteringen markant og giver det bedste slutresultat.03.  Hvorfor vil i kunne skære mønster i nye dæk?


Den eneste grund til at vi kun vil skære i nye dæk er at, der i forbindelse med opskæring af slidte dæk kan det forekomme at man ødelægger dækket.

Vi er dog langt fra afvisende overfor at man kan låne vores dækskærer og så selv begive sig ud i at skære de brugte dæk.04.  Kan man få sendt faktura til en sponsor?


Vi vil gerne være behjælpelig med at lave fakturaer til dine sponsorer, og disse kan enten printes så du kan få den med i hånden eller fakturaen kan sendes pr. mail. Hvis du kan have din sponsors cvr nummer med, så kan vi hurtigt og nemt udstede fakturaer/kvitteringer med alle de rette informationer.