Info

GENEREL INFO

Her på denne del af hjemmesiden finder du informationer om forskellige ting såsom dækaftale, service hvad er det, hvordan aflæser jeg størrelsen på dækket og meget andet nyttig info.

Dækaftale

forudbestil dæk til sæsonen

Hvilke services kan vi tilbyde på banen, og hvilke serviceydelser er gratis


Når du køber dine dæk hos os, så er afmonterer og monterer vi gerne nye dæk kvit og frit. For rallycross klaseen 0-1600 er der endvidere også inkluderet gratis opskæring, vending af dækkene og lapning.

Alle andre kan også benytte sig af de forskellige services imod en betaling herfor, klik på linket nedenfor og se prislisten for service-on-site.

Compound

Avon guide

En dækaftale med os på Avon, så er du altid garanteret at vi har dine dæk hjemme.


Som det fremgår af Avon prislisten så er der rigtige mange typer, størrelser og i forskellige hårdheder. Vi lagerfører kun de som er anført som lagervare i prislisten, men hvis du kontakter os for nærmere aftale så hjemtager vi gerne andre dæk til vores lager. Det eneste vi kræver af dig, det er at du aftager de aftalte dæk i indeværende sæson, hvilket vi indgår en skriftlig aftale på.

Service

Hvad kan vi hjælpe med

Hvad betyder de forskellige compound numre på Avon dækkene.


Hvor Yokohama og Malatesta er mere enkelt med hensyn til hvilken compoun der anvendes til de forskellige dæk, så har Avon valgt at angive hårdheden med et tal.


A53 SOFT, A49 MEDIUM/SOFT, A43 HARD COMPOUND